Blogi on muuttanut: http://sannisunny.blogspot.fi.

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Nyt se on VLCD menoa!


Aamulla alkoi uusi VLCD jakso pirtelöllä, lounaaksi oli kasviskeitto ja nyt join välipalaksi pirtelön. Kahvia en viimeksikään jättänyt pois ja en näe syytä miksi se tällä kertaa pitäisi jättää jos tuloksia tulee. Olen tehnyt nuo viikon pussit valmiiksi, niin tulee arpapelillä päivänainekset, tänään oli kaksi kasviskeittoa. Lounaalla se maistui hyvältä, niin taitaa toinen keitto olla päivällisenä, ellen sitten jotain muuta innostu tekemään jauheesta.

Tunnen itseni sen verran hyvin, että tein itse asiassa kahdeksannen päivän valmiiksi laatikon taakse, niin pysyy vauhti päällä. Lempimakuja pirtelöissä on suklaa ja vanilja, keitoissa kanakeitto. Valkosipuli ja basilika on melkeinpä vakiomausteet keittoon. Näillä mennään eteenpäin ja vaaka saa tottua kevyempään työtaakkaan. Tällä kertaa aloitin VLCD:n punnituspäivänä, että näen hyvin kokonaisuudessa sen kuurin aikana pudottaman painon. Viimeksi aloituspäivä oli tiistai ja kokonaisuutta oli hankalampi hahmottaa jälkikäteen, kun punnituspäivä oli sunnuntaisin.

Hyasintit sai väistyä basilikan tieltä
 

Kylläpä tuntuu eilinen jumppa lihaksissa. Lihaskivusta huolimatta on paljon parempi olo kuin esimerkiksi toissapäivänä. Ryhti on löytynyt ja tiedostan taas paremmin mitä kaikkia lihaksia tässä kropassa oikein onkaan. Ei se paluu salille ollutkaan niin paha kuin ennakoin, täynnä se kyllä oli. Takarivi oli jo 30 minuuttia ennen jumpan alkua täynnä. Onneksi sitä nykyään pystyy olemaan muillakin paikoilla, kun keskittyy vain omaan suoritukseen.

Ja siis *fiffiu* millä tavalla teinkään tämän paluun… Uudet vaatteet oli päällä, kaikki cool ja sitten tomerasti kävellessä juoksumattoja kohti päätin juoda samalla vettä. Puristin pulloa ja sieltä tirskahti päälle kunnon hömpsyt vettä. Paita ja housut kastui, märkänä naureskellen pyrähdin juoksumatolle. Siis tämä kaikkihan tapahtui varmasti näkyvimmällä paikalla, että oikein kiva homma. Vaatteet kyllä hoiti homman hienosti ja kuivui nopeaa niin kuin lapuissa oli luvattu. Niken housut oli ihan älyttömän hyvän malliset minulle. Piti ihan miehelle näyttää, kun kroppa näytti ihan normaalipainoisen kropalta jumppavaatteet päällä. En muista milloin olisi ollut niin upea olo lähtiessä jumpalle. Housuissa korkea ja napakkavyötärö, mikä on hyvä tällaiselle ”kurvikkaalle” keskivartalolle.

En ymmärrä miten en tätä rikkinäistä korkkia huomannut esimerkiksi silloin kun täytin pulloa.


Päivärutiineistä: Ensimmäisen lapsen saatuani kokeilin, kauanko päivämeikin tekeminen kestää. Koko päivä sujui paremmin, kun olin päässyt pois pyjamamoodista. Tämä tuli tänään mieleen kun lapset meni päiväunille ja mietin mistä sitä nyt päivän aloittaa. Olen aiemmin saattanut aiheesta jo kirjoittaa, mutta tässä se on ihan kuvien kera. Minusta on mukavampaa viikonloppuisinkin aamusta laittaa kasvot kuntoon, niin tulee helpommin lähdettyä päivällä kävelylle. Enkä arkisin halua olla niin sanotusti tukka pystyssä, kun mies tulee töistä kotiin.
 Ennen
ja 10 minuuttia sen jälkeen.

Näköjään tarvitsen enemmän unta :)

Tuli kiva muistutus siitä miten keventämisen aloittamista ei pitäisi lykätä. Katsoin eilen Jutta ja puolen vuoden superdieetit jakson ja siinä ollut laihduttaja ei heti alusta ollut täysillä mukana. Niin siinä kävi, että hän painoi 105kg loppupunnituksessa ja kävi mielessä, että itseäni olisi kyllä ottanut pattiin. Hänen olisi pitänyt pudottaa ”vain” 5,1kg enemmän, niin lukema olisi ollut alle 100kg. Tunti tämän toteamisen jälkeen söin itse leivän, vaikka ei ollut edes nälkä. Miksi? No siksi, koska tänään alkoi VLCD ja eilen kello oli 23:30, kun leivän söin. Se oli vielä sallittua, kun oli 30 minuuttia aikaa vuorokauden vaihtumiseen. Ei, ei näin. Arvatkaa ottiko minua sitten pattiin, kun aamulla ajattelin, että painokäyrä olisi voinut mennä alaspäin jos en olisi syönyt sitä yhtä leipää. Kevyemmän elämän voi ja pitääkin aloittaa HETI, kun siltä tuntuu.

Eilen oli aina niin ihana ystävätär katsomassa Putousta. Näilläkin on jotakin tekemistä sen kanssa, ettei paino pudonnut yhtään, karkkeja söin noin 15 kappaletta. Hyvä juttu on se, että kaikkea jäi.


 

Puntarilla käyminen yllätti. En olisi osannut odottaa täysin samaa painoa kuin viikko sitten. Olin nimittäin aika varma siitä, että paino olisi tällä kertaa enemmän. Tuli sen verran kuitenkin herkuteltua jouluna. Aika vähillä vahingoilla näyttäisin pyhistä selviävän. Tietysti olisin halunnut, että paino olisi suunnannut alaspäin, mutta olen tyytyväinen siihenkin, ettei se lähtenyt enää nousuun.Pedikyyrin paikka, saa punaiset kynnet tällä viikolla kyytiä. Kuvan värejä muokattu, että numero näkyy paremmin. Huomasin tuon epätarkkuuden vasta iltapäivästä, eikä paino enää olisi ollut sama.


 

Nyt tämä VLCD on aloitettu ja kohti ketoosia toivottavasti piakkoin. Olo on ainakin vielä oikein hyvä. Jos joillakin alkaa keitot tökkiä, niin katsokaa täältä resepteistä ohjeet miten keittoaineksista saa vähän tuhdimman aterian ja pureskeltavaa pidemmäksi aikaa.

Tästä tulee hyvä kuukausi ja upea vuosi.

P.S. Lisäsin reseptit sivulle uuden ohjeen: Nutrilett Kasvispyörykät. Samaa ohjetta voi käyttää kanapyöryköiden tekoon ja ohjetta voi soveltaa tuplaamalla jolloin saa kaksi VLCD päivä annosta, esimerkiksi lounaan ja päivällisen tehtyä valmiiksi samalla kertaa.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä tulevalle kuukaudelle! Ja kiitos ed. vastauksesta - sain siitä mukavasti potkua takapuoleen ja kävinkin tänään kävelylenkin lisäksi vielä tässä illalla salilla crossarilla ja soutamassa. En pyörtynyt ;)

    Pyrin tosiaan juomaan vettä tuon 1,5 litraa ja päivittäin olen syönyt pari tomaattia ja vähän kurkkua. Ei tosiaan ole ollut kummemmin nälkä, joten en ole kokenut tarpeelliseksi popsia enempää.

    Täällä tulee varmaan käytyä usein hakemassa tsemppiä omaankin projektiin näistä sun oivallisista blogikirjoituksista =D Toivottavasti sait vesipullon korjattua/uuden tilalle!

    Mutta näillä eteenpäin,

    Täti Monica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin! Aivan mahtava homma, että pääsit urheilemaan. Minulla oli välipäivä, vaan kyllä tästä tuli sen verran tsemppiä, että varasin huomiselle jumppapaikan.

      Vesimäärä minulla on noin 3 litraa päivässä. Tulee helposti se juotua, kun on nuita sporttikorkkipulloja. Täytän siis sellaisen aina hanavedellä, en korkkaa aina uutta :)Toinen on jääkaapissa ja toinen käytössä, niin saa kätevästi vettä mukaan. Ja Nutrilett sivuilla muuten suositellaankin, että joisi noin 2 litraa. Jos vain pystyt niin juo toki enemmän.

      Jep, minäkin olen syönyt mahdollisimman vähän mitään ylimääräistä. Jos ei ole nälkä, niin eihän siihen mitään turhuuksia sitten tarvitse.

      Itselläni on viikonloput pahimpia, kun on tyrkyllä vaikka minkälaista houkutusta, mutta eiköhän me pysytä vahvoina ja tsempeillä pääsee pitkälle :)

      En oikein usko, että pullolla on yli vuoden takuuta, niin suosiolla voin kääntää katseeni uusien pullojen suuntaan. Kaikkea sitä ihmiselle pitääkin sattua.. :D Noh, naurulla siitä selviää.

      Oikein hyvää tulevaa viikkoa Täti Monicalle

      Poista